Медицинска застраховка 2 - компании

Медицинската застраховка се използва от все повече работодатели през последните години като допълнителна придобивка за техните служители. Благодарение на нея съответните служители имат възможност да следят доста по-прецизно своето здравословно състояние, както и да получат качествено и навременно лечение при установен проблем. Преимуществата за вас като работодатели от предоставянето на медицинска застраховка на работещите във вашата фирма са много. Започвайки от по-високата продуктивност на служителите и по-малкото болнични, и стигайки до получаването на данъчни облекчения. В следващите редове ще ви представим няколко големи и реномирани в глобален мащаб компании, които осигуряват медицинска застраховка на своите служители:

„Кимли-Хорн и сътрудници“

Започваме с „Кимли-Хорн и сътрудници“ – една от водещите компании в САЩ, що се отнася до планирането, проучванията, инженеринга и консултантските услуги. Освен че при нужда покрива 100% от „превантивните здравни премии“ на служителите си, тя осигурява медицинска застраховка и за техните деца и партньори в живота. В допълнение, работещите там могат да разчитат на покритие и на своите разходи, свързани с дентални и очни прегледи, както и за профилактики, свързани с ограничаване на стреса и подобряване на менталното здраве.

„Туитър“

Медицинска застраховка 1
Медицинска застраховка – Twitter

Едва ли има нужда да ви представяме „Туитър“ – социална мрежа, добре позната в глобален мащаб. Работещите в „Туитър“ също получават солидни допълнителни придобивки. Част от тях е покриването на всички разходи за медицинско лечение, както и за закупуване на определени видове лекарства и медикаменти.

„Фондация Бил и Мелинда Гейтс“ 

„Фондация Бил и Мелинда Гейтс“, занимаваща се с финансиране на благотворителни проекти в различни сфери, е доста щедра и към своите служители. Тя осигурява пълно покритие на разходите за медицинско лечение не само на тях, но и на техните семейства.

„Arthrex“

Медицинска застраховка 3 - компания
Медицинска застраховка – свържете се с нас

„Arthrex“ е глобална компания, занимаваща се с разработването на иновативни медицински изделия и технологии в областта на ортопедията. Предвид спецификата на нейната дейност, е напълно нормално компанията да се грижи добре за здравето на своите служители. Осигурено е 100% покритие за техните медицински разходи, както и 50% за тези на членовете на семействата им. Освен това в непосредствена близост до офисите на компанията е налице клиника, чиито услуги са напълно безплатни за служителите на „Arthrex“ и близките им  хора.

Ние от Инстрейд застрахователен брокер разполагаме със солиден опит в бранша и ще ви помогнем да откриете най-изгодните оферти за медицинска застраховка на своите служители. Заложете на добрите практики на глобалните лидери в бизнеса, за да си гарантирате удовлетворени, мотивирани и продуктивни служители, които ще допринесат за вашия успех и просперитет.

„Кимли-Хорн и сътрудници“

„Туитър“

„Фондация Бил и Мелинда Гейтс“

„Arthrex“

Оценете страницата

Leave a Comment

Този сайт е собственост на Инстрейд Застрахователен Брокер ЕООД , лиценз №35, регистриран под номер 288 от Комисият за Финансов Надзор. Регистрация от Комисията за защита на личните данни номер 24604.

Контакти

Инстрейд Застрахователен брокер ЕООД
бул. Драган Цанков №36 СТЦ Интерпред София 1040
метростанция “Фр. Ж. Кюри”