Алианц

Алианц е застрахователна компания с повече от 130 години опит на международния пазар. Компанията предлага разнообразие от застрахователни продукти, включително на движимо и недвижимо имущество, автомобилни застраховки и медицински застраховки.

Алианц е предпочитана застрахователна компания от редица потребители заради отличните условия, които предлагат на клиентите си, сигурността, която е гарантирана за всеки потребител и бързината, с която получавате решение на вашите проблеми. Алианц непрестанно се стремят да намаляват сложността на процедурите и документацията, за да бъде по-достъпна и лесна за разбиране от клиентите. Така, избирайки Алианц, вие ще получите застрахователни продукти, които разбирате, които са ви удобни за използване, без скрити такси и условия.

Индивидуални здравни застраховки от Алианц

Ако се интересувате от застрахователни продукти, които да ви дадат допълнителна сигурност освен вашите здравни осигуровки, то тогава можете да разгледате предложението на Алианц Здраве Голд. Този застрахователен продукт на Алианц ви позволява да изберете покритие, което да обхваща вас и вашето семейство, без граници. Застраховката Алианц Здраве може да покрива болнично лечение, както и стойността на включените лечебни грижи; болничен престой; хирургически интервенции и сумите, дължими за използването на операционна зала и персонал; доболнично лечение и прегледи от специалисти; изплащане на разходи за лекарствени средства или превързочни материали; тестове за поставяне на диагноза; дентално лечение. В зависимост от вашите специфични изисквания към застраховка Алианц Здраве Голд може да добавите и покритие за лечение на онкологични заболявания. Важно уточнение е, че медицинската застраховка Алианц Здраве Голд е валидна само на територията на страната и не може да се използва при лечение извън граница. Здравната застраховка Алианц Здраве Голд има 4 основни пакета – индивидуален план, класически индивидуален план, клубен индивидуален план и първокласен индивидуален план. В зависимост от нивото на избрания план на здравната застраховка се определят и покритията, техния размер, както и стойността на застрахователната премия, която трябва да заплатите на Алианц.

При необходимост от лечение в чужбина може да изберете застраховка Алианц Здравна грижа в чужбина. Със тази здравна застраховка от Алианц получавате възможността да получите второ, компетентно мнение от международен специалист, както и финансиране от Алианц за провеждане на лечението в чужбина. Разбира се, и тази здравна застраховка на Алианц включва и възстановяване на разходите за медикаменти и превързочни материали, които са закупени за лечението на заболяването на територията на България. Застраховката Алианц Здравна грижа в чужбина покрива основните заболявания, които изискват международно лечение – злокачествени образования (установени или образували се след сключването на застраховката); байпас на коронарната артерия; смяна на сърдечна клапа; неврохирургия; трансплантация на органи от живи донори и трансплантация на костен мозък. Лимитът на тази застраховка на Алианц е до 2 милиона евро за целия срок на застраховката. Лимитът на разходите, които могат да бъдат възстановени по застраховката на Алианц за покупка на медикаменти за лечение е до 50 хиляди евро за срока на застраховката. Друго ограничение, което трябва да знаете за застраховката Алианц Здравна грижа в чужбина е, че можете да получите второ мнение от специалисти, както и лечение във всички страни по света, освен в Съединените Американски Щати, Швейцария и Япония.

Групови здравни застраховки от Алианц

За юридическите лица, които искат да предоставят на служителите си допълнително здравно застраховане, груповата медицинска застраховка Алианц Здраве е точното предложение за вас. Този застрахователен продукт на Алианц е много гъвкав, като позволява съставяне на оферта за фирми от всякакви размери. Независимо дали сте компания с 50 служителя или искате предложение за група от над 250 души, здравната застраховка Алианц Здраве ще ви даде ефективно решение. Работодателите предпочитат Алианц Здраве, защото има много голямо разнообразие от покрития и услуги, които ефективно покриват търсенето от крайните потребители.

Работодателите могат да избират от 3 основни пакета на застраховката Алианц Здраве – комфорт, екстра и макс. В пакета Комфорт на Алианц получавате покритие до 15 хиляди лева на застрахованото лице, като в това се включват покрития като извънболнична помощ; болнична помощ; модул „критични състояния и второ медицинско мнение“, което включва определени медицински състояния, като слепота, кома, бъбречна недостатъчност, загуба на слух или говор и други. Пакетът Екстра на Алианц има увеличено покритие до 30 хиляди лева, като освен покритията от пакета Комфорт на Алианц, получавате и модул „здравни стоки“ – възстановяване на разходи за лекарства. Не на последно място е пакет Макс на Алианц е с най-голямото покритие – 45 хиляди лева и в него са включени всички предходни покрития, плюс дентална помощ. Към всеки пакет на Алианц може да се добави и модул профилактика, който е в 3 варианта. За повече информация за модул профилактика на Алианц попитайте вашия застрахователен брокер.

Работодателите предпочитат здравните застраховки на Алианц заради избора от покрития и различни пакети, конкурентните стойности на застрахователните премии, както и многобройните начини, по които може да се заплащат вноските, дължими към Алианс. Вие сами определяте как искате да заплатите здравните застраховки към Алианс – дали еднократно или на равни вноски на 1, 3 или 6 месеца.

Застрахованите лица харесват застраховката на Алианц, защото е лесна за използване с помощта на дигиталната платформа Алианц Здраве. При нея няма нужда да инсталирате приложение на телефона или компютъра си, а просто да имате достъп до интернет. През системата Алианц Здраве можете да наблюдавате и проверявате личното си застрахователно покритие, какви налични лимити и услуги имате в момента, както и доверените партньори, където можете да използвате вашата застраховка Алианц. Освен това, в платформата Алианц Здраве ще откриете и вашия наръчник за ползите за застрахованите служители, както и отговори на често срещани въпроси. А ако имате въпроси, на които няма отговор, можете 24/7 да се свържете с Алианц за допълнителна помощ.

Здравна застраховка от Алианц за всеки

За всички индивидуални или корпоративни клиенти, които са избрали застраховка от Алианц, изпратете ни още днес вашето запитване. С вас ще се свърже наш застрахователен брокер, който да ви изясни детайлите около вашата застраховка Алианц. Доверете се на нас за вашата нова и изгодна здравна застраховка Алианц!

Индивидуални здравни застраховки от Алианц

Групови здравни застраховки от Алианц

Здравна застраховка от Алианц за всеки

Оценете страницата

Този сайт е собственост на Инстрейд Застрахователен Брокер ЕООД , лиценз №35, регистриран под номер 288 от Комисият за Финансов Надзор. Регистрация от Комисията за защита на личните данни номер 24604.

Контакти

Инстрейд Застрахователен брокер ЕООД
бул. Драган Цанков №36 СТЦ Интерпред София 1040
метростанция “Фр. Ж. Кюри”