Здравна застраховка 1
Здравна застраховка 2
Здравна застраховка – научете повече

Здравна застраховка – какво означава тя за служителите на една фирма?

Предоставянето на здравна застраховка е допълнителна придобивка, която може да бъде от голяма полза за служителите на една фирма. Тя им позволява да следят значително по-внимателно и прецизно своето здравословно състояние, а при възникнал проблем да получат качествена и навременна медицинска помощ. В зависимост от конкретните условия по съответната здравна застраховка, е възможно тя да покрива най-различни болести и състояния, както и да дава право на определен брой безплатни профилактични прегледи в рамките на годината.

Здравна застраховка – носи ли някакви ползи за работодателя?

Да, разбира се. Осигурявайки здравна застраховка за служителите си, вие ще си гарантирате редица преимущества и за своя бизнес. Преимущества като например служители, които са в отлично здраве и кондиция, и доста по-рядко им се налага да отсъстват от работа. Както и по-мотивирани служители, чиято продуктивност в работата се повишава непрекъснато. И не на последно място, в българското законодателство са предвидени данъчни облекчения за бизнесите, които предоставят подобни социални придобивки за своите служители.    

Здравна застраховка – зависи ли от представянето на служителя?

Не, получаването на здравна застраховка по никакъв начин не зависи от представянето на служителя в работния процес за конкретен период от време. Както вече казахме в самото начало на текста, здравната застраховка е допълнителна придобивка, която се получава от всички служители. По този начин те имат възможност да следят стриктно своето здраве и да им бъдат покривани разходи за скъпоплатени медицински услуги, които не се покриват от Националната здравно-осигурителна каса.

Кои са водещите компании в България, предлагащи здравна застраховка?

Здравна застраховка 3
Здравна застраховка – свържете се с нас!

Няколко са водещите и реномирани компании в България, предлагащи оферти за здравна застраховка както за физически лица, така и за фирми. Сред тях са ДЗИ Животозастраховане, Алианц, Булстрад Живот, Дженерали Живот и др. Разгледайте техните предложения и преценете кое отговаря в максимална степен на нуждите и изискванията ви.

Защо да изберете услугите на Инстрейд застрахователен брокер?   

Ние от Инстрейд застрахователен брокер притежаваме дългогодишен опит в бранша и знаем как да ви помогнем да откриете най-изгодните оферти за медицинска застраховка за вас или за вашите служители. Възползвайте се от нашите услуги, за да не направите грешка в процеса по избор. С Инстрейд застрахователен брокер на ваша страна ще си гарантирате, че интересите ви ще бъдат напълно защитени и ще получите точно това, което очаквате.

Здравна застраховка – какво означава тя за служителите на една фирма?

Здравна застраховка – носи ли някакви ползи за работодателя?

Здравна застраховка – зависи ли от представянето на служителя?

Кои са водещите компании в България, предлагащи здравна застраховка?

Защо да изберете услугите на Инстрейд застрахователен брокер?

Оценете страницата

Leave a Comment

Този сайт е собственост на Инстрейд Застрахователен Брокер ЕООД , лиценз №35, регистриран под номер 288 от Комисият за Финансов Надзор. Регистрация от Комисията за защита на личните данни номер 24604.

Контакти

Инстрейд Застрахователен брокер ЕООД
бул. Драган Цанков №36 СТЦ Интерпред София 1040
метростанция “Фр. Ж. Кюри”