УНИКА Здравно осигуряване

Застрахователните компании „УНИКА“ АД и „УНИКА Живот“ АД, със седалище и адрес на управление гр. София 1000, бул. Тодор Александров 18, са част от международната УНИКА Иншурънс Груп – компания с над двувековна традиция и опит в застраховането.

УНИКА Груп (UNIQA Insurance Group AG) е един от водещите застрахователи на основните си пазари в Австрия и Централна и Източна Европа. 20 000 служители и ексклузивни търговски партньори обслужват 9,6 милиона клиенти на УНИКА в 18 страни.

Вече 25 години УНИКА България неизменно e сред водещите застрахователни компании у нас и се е утвърдила като символ на надеждност и коректност за своите клиенти и партньори. УНИКА предоставя на българските потребители модерни застрахователни решения на базата на широко продуктово портфолио по всички направления в общото застраховане и животозастраховането.

Това, което най-силно отличава УНИКА на българския застрахователен пазар, е устойчивото развитие на бизнеса, динамичните ръстове, иновативният бизнес подход и стремежът да създава тенденциите и да бъде двигател за модернизирането на застрахователната индустрия. УНИКА България предоставя на своите клиенти съвременни, висококачествени продукти, както и съответното високо професионално ниво на обслужване чрез разгърната мрежа от над 100 точки на продажба в цялата страна, както и чрез застрахователни брокери и агенти.

Здравна застраховка за България „УНИКА за нашето здраве“

„УНИКА за нашето здраве“ е гъвкав и иновативен застрахователен продукт, който ти позволява да избереш най-подходящата за теб комбинация от разнообразни застрахователни покрития и съответните лимити за тях.

Покритията по застраховката обхващат широк набор от здравни услуги, профилактични мерки, както и необходимостта от неотложно или планирано лечение.

Кои са основните здравни услуги, които покрива „УНИКА за нашето здраве“?

Всяко лице, което иска да използва застрахователния продукт на УНИКА може да избира от следните основни покрития – профилактика, доболнично, както и болнично лечение, стоматологични манипулации, възстановяване на средства за медикаменти и превързочни материали, дневни пари по време на болничен престой, обезщетение в случай на хирургична намеса, здравни услуги за бременни, както и физиотерапия и рехабилитация. Всяко физическо и юридическо лице може да избере набор от тези покрития и да направи своята собствена застраховка на УНИКА спрямо специфичните си нужди. След като се установят необходимите покрития, преди да сключите вашата застраховка УНИКА трябва да се определи и максимално финансово покритие за всяко покритие. Въз основа на броя на покритията, както и максималното финансово покритие се изчислява и крайната стойност на вашата застраховка „УНИКА за нашето здраве“.

В зависимост от търсенето на всеки човек, УНИКА предлага основно 3 нива на своите застраховки – Стандарт, Комфорт и Престиж. Всяко ниво на застраховката на УНИКА съдържа повече покрития и покрива по-голяма част здрави услуги.

Защо клиентите предпочитат застраховка „УНИКА за нашето здраве“?

Както вече споменахме горе, УНИКА е водеща застрахователна компания в страната, която вече повече от 25 години предоставя на българските застраховани лица изключително висококачествено обслужване, коректност и богато разнообразие от покрития. Застрахованите лица предпочитат „УНИКА за нашето здраве“, защото получават голямо разнообразие от болнични заведения, от които могат да избират къде да проведат тестове, прегледи, болнично лечение и хирургична намеса. Всички болнични заведения, които са избрани от УНИКА в рамките на застраховката „УНИКА за нашето здраве“ предоставят на застрахованите висококвалифицирани лекари, специалисти и медицински персонал с богат опит.

Друга причина, поради която застрахованите лица предпочитат да сключат именно застраховка „УНИКА за нашето здраве“ е бързината, на която могат да се радват всеки път. С допълнителната здравна застраховка от УНИКА не се налага да чакате с месеци за прегледи или да търсите направление от вашия личен лекар. С помощта на застраховка „УНИКА за нашето здраве“ можете бързо да получите медицинската помощ, от която се нуждаете, колкото често се налага!

И не на последно място – клиентите, избрали здравна застраховка „УНИКА за нашето здраве“ имат неограничен болничен престой в което и да е заведение от включените в списъка на УНИКА. Така няма нужда да се притеснявате от допълнителни разходи, които може да възникнат при усложнение на здравословното ви състояние.

Защо работодателите предпочитат застраховка „УНИКА за нашето здраве“?

Плюсовете от този застрахователен продукт на УНИКА са много не само за потребителите, но и за работодателите. На първо място, застраховката „УНИКА за нашето здраве“ може да бъде гъвкава в зависимост от покритията, които включва. Така работодателите имат свободата да изберат еднаква медицинска застраховка УНИКА за целия екип или да направят персонализирани пакети в зависимост от застрахованите лица. По този начин работодателят може да извлече максимума от предложената от УНИКА застраховка, без да се налага повече, от колкото трябва.

„УНИКА за нашето здраве“ позволява разнообразие от методи за плащане. Ако работодателят избере медицинска застраховка от УНИКА за своите служители, той може сам да определи как предпочита да се случва изплащането на застрахователната премия. За някои работодатели е по-удобно да направят еднократно плащане, докато за други равномерните вноски през определен период дават възможност за по-добро бюджетиране. Определено тази възможност за разсрочено плащане прави „УНИКА за нашето здраве“ подходяща медицинска застраховка както за големи, така и за малки компании.

Не на последно място ще изтъкнем една полза, която е едновременно за потребителите, но и за работодателите. УНИКА се ангажира с цялостната комуникация с лечебното заведение, както и директно разплащане на всички разходи, възникнали в случай на необходимост да използвате здравната застраховка „УНИКА за нашето здраве“. Така потребителите нямат необходимостта да събират купчина документи, доказателства и касови бележки, с които да се доказват разходите пред УНИКА. А работодателят си спестява тази допълнителна комуникация и евентуално възникване на проблеми, недоразумения или непредвидени ситуации. С „УНИКА за нашето здраве“ всичко е по-бързо, по-лесно и по-удобно!

Как да сключите вашата застраховка „УНИКА за нашето здраве“?

Ако желаете да се запознаете повече със застрахователния продукт „УНИКА за нашето здраве“, не се колебайте да ни изпратите запитване чрез формата по-долу. Наш консултант ще се свърже с вас и ще ви разкаже всичко необходимо, с което трябва да сте запознати преди да изберете „УНИКА за нашето здраве“. Не се колебайте! Изпратете ни още днес запитване и научете повече за медицинската застраховка на УНИКА!

Оценете страницата

Този сайт е собственост на Инстрейд Застрахователен Брокер ЕООД , лиценз №35, регистриран под номер 288 от Комисият за Финансов Надзор. Регистрация от Комисията за защита на личните данни номер 24604.

Контакти

Инстрейд Застрахователен брокер ЕООД
бул. Драган Цанков №36 СТЦ Интерпред София 1040
метростанция “Фр. Ж. Кюри”

Попълнете данните за контакт за да можем да Ви изпратим предложение за застраховка.