Дженерали Здравноосигурително дружество

Основано през 1999 г., здравноосигурителното дружество на Дженерали е една от водещите компании за здравно застраховане в България

С промените в Закона за здравното осигуряване, в сила от 07.08.2012г. дейността по доброволно здравно осигуряване вече се извършва въз основа на договор за медицинска застраховка по смисъла на Кодекса за застраховането.

Дженерали е пионер, който определя стандартите за здравни продукти и услуги на физически и юридически лица.

Балансът от опит, компетентност и постоянна отдаденост е основен двигател на Дженерали в предоставянето на изключителни решения във връзка с изискванията на здравното осигуряване: свобода на избора, бързо и точно възстановяване на разходите на застрахованите в Дженерали, профилактични и превантивни грижи, директен достъп до висококвалифицирани специалисти на национално и местно ниво. От набора от налични опции на Дженерали може да намерят най-подходящите здравноосигурителни пакети за обслужване на служители, индивидуални лица или семейства, и да се оформят в корпоративни, индивидуални или семейни договори.

Здравноосигурителни пакети на Дженерали

Всички здравноосигурителни пакети на Дженерали са оформени да осигурят медицинско обслужване на цялата територия на България, без ограничения дали в почивни, празнични дни, по време на бизнес пътувания или ваканции, чрез абонаментни договори и възстановяване на разходите. Персоналните карти от Дженерали позволяват на осигурените лица да се възползват от услугите на висококвалифицирани медицински лица по всяко време.

Собствен Медико-дентален център на Дженерали

Находящ се в самия център на София, Медико-денталният център на Дженерали Закрила е придобивка за клиентите, която предлага:

Ежедневната работа съвкупно с усилията на целия екип на Дженерали са насочени главно към създаване на здравноосигурителни планове, които да посрещнат всички различни нужди на клиентите. Чрез специално създадените схеми и пакети на Дженерали е възможно да се постигне дългосрочно подобряване на здравния статус на хората, и то срещу разумна цена. На разположение на клиентите е безплатна телефонна линия и Координационният център на Дженерали.

Дженерали АД обслужва и носи отговорност за здравето на повече от 35,000 клиенти, осигурени чрез групови и индивидуални договори, и управлява активи на стойност над 11 млн. лв.

Ако вече сте клиент и искате да ползвате услуга от здравния пакет на застраховката ви, можете да се свържете с координатор на Дженерали на тел. 0800 12 712.

Здравни застраховки от Дженерали

За клиентите, които са решили да изберат здравна застраховка от Дженерали, имате избор от 3 различни застрахователни продукта – Дженерали медицинска застраховка „Закрила“, медицински пакет Health Line, както и застрахователния пакет „Алтернативно лечение“ на Дженерали“.

Медицинската застраховка „Закрила“ на Дженерали е подходяща за юридически лица, които търсят застрахователен продукт, подходящ за голям брой хора. В него се включват всички основни и важни покрития, от които се нуждаете, когато избирате здравна застраховка. Такива са профилактика и прегледи за ранно диагностициране на здравословното състояние, доболнична помощ, в което влизат таксите за първични и вторични консултации с избран специалист. В медицинската застраховка „Закрила“ на Дженерали се включва и още болнична помощ, разходи за допълнителни грижи в домашни условия, възстановяване на средства за лекарства и превързочни материали, както и дентално лечение. Работодателят може да избере дали медицинската застраховка „Закрила“ на Дженерали да бъде на ниво минимална, разширена или луксозна, като от това се влияе и стойността на дължимата месечна премия. Работодателите предпочитат медицинската застраховка „Закрила“ на Дженерали, защото тя предоставя на служителите им грижи от най-високо ниво, има ясни условия за ползването на застраховката и мрежата от партньори на Дженерали и много голяма и обхваща цялата страна. Застрахованите лица в Дженерали харесват тази застраховка, защото получават навременно лечение и медицинска помощ, от която могат да се възползват по всяко време, в цялата страна.

Медицинският пакет Health Line на Дженерали дава на застрахованите защита от няколко риска едновременно, които покриват различни състояния на застрахования. Медицинският пакет на Дженерали може да бъде както индивидуална застраховка, така и семейна, групова или фирмена. В този медицински пакет на Дженерали има 2 опции – Health Line Basic и Health Line Plus. В Basic нивото на Дженерали застрахованият получава правото на лечение в здравно заведение с покритие до 2 хиляди лева, доболнична помощ на стойност до 2 хиляди лева и възстановяване на разходи за медикаменти или инструменти за коригиране на зрението и слуха до 200 лева. Ако изберете Health Line Plus на Дженерали, получавате същите услуги с по-висок праг на болничното лечение, който тук е до 8 хиляди лева за целия срок на застраховката. Освен това с Health Line Plus на Дженерали имате право при хирургични интервенции с по-голяма сложност, да изберете медицински екип, както и на физиотерапия и други последващи лечения.

Не на последно място е един много интересен и иновативен застрахователен пакет на Дженерали – „Алтернативно лечение“. При него застрахованите получават покритие за интервенции, които се определят като неконвенционални методи за подобряване на здравето и благосъстоянието. Такива, например, може да са – масажи, акупунктура, хомеопатия, диетика и възстановяване на средства, вложени за покупка на нелекарствени продукти от органичен и/или минерален произход (в това число влизат и хранителните добавки). Важно е да се уточни, че застрахователния пакет на Дженерали „Алтернативно лечение“ покрива разходите за манипулации, които подпомагат състояния, възникнали след сключването на застраховката.

Сключете още днес лесно и бързо вашата медицинска застраховка от Дженерали! Изпратете ни вашето запитване и наш брокер ще се свърже с вас за да обсъдите параметрите на подходящата здравна застраховка на Дженерали за вас!

Оценете страницата

Този сайт е собственост на Инстрейд Застрахователен Брокер ЕООД , лиценз №35, регистриран под номер 288 от Комисият за Финансов Надзор. Регистрация от Комисията за защита на личните данни номер 24604.

Контакти

Инстрейд Застрахователен брокер ЕООД
бул. Драган Цанков №36 СТЦ Интерпред София 1040
метростанция “Фр. Ж. Кюри”

Попълнете данните за контакт за да можем да Ви изпратим предложение за застраховка.