Токуда – предпочитаното лечебно заведение на редица българи

Независимо в коя част на страната живеете, ако имате по-специфично медицинско състояние или се нуждаете от експертна лекарска оценка, няма как да не сте чували за болница Токуда, част от веригата Аджибадем Сити Клиник. Създадена през 2006 година, Токуда болница е най-голямото лечебно заведение в страната и място, където можете да получите консултация, изследване и лечение на всяка част от тялото. Болница Токуда е и доверено болнично заведение на редица български и международни застрахователни компании, които предлагат медицински застраховки. Ако търсите най-модерното и качествено лечение, не забравяйте да попитате вашия брокер кои са компаниите, предлагащи здравни застраховки, които работят именно с Токуда.

Какво ще получите в Токуда?

Ако досега не сте посещавали Токуда и не знаете какво да очаквате, то нека ви разкажем накратко. В площ от над 50 хиляди квадратни метра, болница Токуда помещава общо 37 различни клиники и отделения на едно място. Това включва специалисти от всякакви области – акушерство и гинекология, гастроентерология, хирургия, дентална медицина, ендокринология, дерматология, кардиология, лъчетерапия, ревматология, неврология, уши-нос-гърло, образна диагностика, хематология, съдова хирургия и много други. По данни на болницата, през Токуда годишно преминават повече от 270 хиляди пациенти, като близо 3000 са чужденци, а в Токуда се раждат почти 1000 бебета годишно и се извършват над 13 хиляди хирургични намеси. В болница Токуда ще откриете модерен диагностичен център, който позволява на специалистите в заведението да поставят диагнози по-бързо и точно, за провеждане на навременно лечение. Освен това в болница Токуда ще получите и спешна медицинска грижа 24/7.

Клинични изследвания в болница Токуда

Ранната диагностика на заболяванията дават на медицинските специалисти време за реакция и по-добро и ефективно лечение за пациента. В болница Токуда можете да се подложите на редица клинични и лабораторни изследвания с най-модерната и съвременна технология. Независимо дали се нуждаете от образна диагностика, включително и ядрено магнитен резонанс, или рутинни кръвни изследвания, в болница Токуда ще намерите всичко на едно място. А резултатите можете да проверите лесно и удобно онлайн на сайта на Аджибадем Сити Клиник Токуда.

Болнично настаняване и лечение в Токуда

За пациентите, при които се налага болнично настаняване за провеждане на тестове, наблюдение или лечение, болница Токуда ви предлага 575 легла за всички 37 отделения. Те са разделени за смесено настаняване, както и самостоятелни VIP стаи за пациентите, които искат да бъдат сами в стаята в болница Токуда. Освен това в Токуда има и още специализирани места за настаняване, като интензивна грижа след операция, както и спешно отделение. Всички пациенти, които са настанени за болнично лечение в Токуда получават постоянно медицинско наблюдение, както и удобствата на най-голямото болнично заведение в страната.

Инвазивно лечение в болница Токуда

Когато се стигне до необходимостта от оперативно лечение, всеки пациент иска да открие най-добрия специалист в областта, който да има опит, да бъде прецизен и внимателен и пациентите да споделят добри отзиви за него. Това ще получите всеки път, когато изберете Токуда. Освен висококвалифицираните специалисти, които са лидери в своята област, Токуда не спира да инвестира в нови, по-добри и по-прецизни технологии в областта на медицината, сред които попада и роботизираната хирургия. Болница Токуда е едно от малкото места в страната, където пациентите могат да бъдат оперирани с най-голяма прецизност от системата Да Винчи. Това е най-популярната и най-развитата компютърно асистирана технология, която експертите от Токуда прилагат за минимално инвазивни намеси. Прецизността на тази технология позволява на пациентите на болница Токуда да получат най-внимателната намеса в труднодостъпни области на тялото и се прилага при пациенти, диагностицирани с рак на простата, бъбреците, както и злокачествени образования на женската репродуктивна система, сред които са рак на яйчниците, ендометриума и други. Инвестирането в тези нови и по-добри технологии позволява на пациентите на болница Токуда да получат безопасни хирургични интервенции, с възможно най-висока прецизност и изключително бърз възстановителен период. А роботизираната хирургия на Токуда дава възможност за навременно лечение на пациенти, диагностицирани със злокачествени образования.

Посрещнете нов живот в Токуда

Няма нищо по-ценно от това да посрещнете вашето дете на бял свят и да го държите в ръцете си. За всички майки болница Токуда ви предлага един нов, по-добър и по-модерен акушеро-гинекологичен и неонатологичен комплекс. По този начин Токуда предоставя на майките и децата всички необходими грижи на едно място, за по-бърза реакция в критични ситуации. Можете да се доверите на екипа на болница Токуда както за цялостно проследяване на вашата бременност, така и за раждането, неонатологични изследвания на вашето дете и последваща педиатрична грижа. В болница Токуда ще можете да сте спокойна, независимо дали имате нормална бременност или страдате от усложнения или високорискова бременност. Всички бъдещи майки, които изберат болница Токуда като мястото, където да родят своето дете, ще получат денонощна грижа за себе си и детето си от висококвалифициран медицински екип лекари, акушери, гинеколози, неонатолози и сестри. Гинекологичният екип на болница Токуда може да ви предложи и грижа за много други здравословни състояния, регулярни прегледи и изследвания, както и процедури за ин витро.

Как да се възползвате от услугите на болница Токуда?

Болница Токуда е достъпна за всеки човек, независимо дали е здравно осигурен или не. За пациентите, които нямат платени здравни осигуровки се прилага пълната стойност на таксите за преглед, изследвания или лечение. Токуда има сключен договор с Националната здравна каса, което означава, че здравноосигурените лица в България имат възможност да се възползват от лечение в болницата по повече от 220 клинични пътеки. За целта се нуждаете от направление номер 3 от вашия личен лекар, което се предоставя на регистратурата в Токуда. Можете да получите медицинска помощ в болница Токуда и като част от вашата здравна застраховка. Това зависи от параметрите на вашата застраховка и дали болница Токуда е вписана като болнично заведение в рамките на застраховката. В зависимост от покритието на застраховката можете да използвате различни услуги в Токуда безплатно – доболнично лечение, болнично лечение, клинични изследвания, възстановяване на разходи за медикаменти, дентално лечение и други. Научете още днес кои са здравните застраховки, които ще ви позволят да посетите болница Токуда без да се налага да плащате такси. Изпратете вашето запитване сега!

Какво ще получите в Токуда?

Клинични изследвания в болница Токуда

Болнично настаняване и лечение в Токуда

Инвазивно лечение в болница Токуда

Посрещнете нов живот в Токуда

Как да се възползвате от услугите на болница Токуда?

Оценете страницата

Този сайт е собственост на Инстрейд Застрахователен Брокер ЕООД , лиценз №35, регистриран под номер 288 от Комисият за Финансов Надзор. Регистрация от Комисията за защита на личните данни номер 24604.

Контакти

Инстрейд Застрахователен брокер ЕООД
бул. Драган Цанков №36 СТЦ Интерпред София 1040
метростанция “Фр. Ж. Кюри”

Попълнете данните за контакт за да можем да Ви изпратим предложение за застраховка.