Допълнително здравно осигуряване 3 - корица

Допълнително здравно осигуряване – същност и предназначение

Допълнителното здравно осигуряване (ДЗО) се поддържа от лицензирани здравноосигурителни дружества. То е възможност за вас като потребители да си гарантирате достъп до допълнителни здравни услуги, различни от тези, на които дават право задължителните здравни осигуровки. В замяна на допълнителните средства, които отделяте за доброволно здравно осигуряване, вие ще получите редица екстри по отношение на предоставяните ви здравни услуги. Като например възможност да посетите специалист, без да си вземате направление за целта, годишни профилактични прегледи за прецизно следене на здравословното състояние, право на възстановяване на средства за определени видове лекарства и т.н.  

Под каква форма може да се използва допълнителното здравно осигуряване?

Допълнително здравно осигуряване 1 - договор
Допълнително здравно осигуряване – научете повече

Налице са две основни форми, под които може да се използва допълнителното здравно осигуряване. Първата форма е т.нар. абонаментно обслужване. При нея в замяна на заплащаните допълнителни здравни осигуровки имате право да посещавате дадено лечебно заведение, с което застрахователното дружество е сключило договор, и да ползвате безплатно необходимите ви здравни услуги. Втората форма е малко по-гъвкава. Тя ви дава възможност да посетите избрано от вас лечебно заведение и впоследствие застрахователното дружество да ви възстанови средствата, които сте платили. Преценете добре кой от двата варианта би ви устройвал повече. 

Как да се сдобиете с допълнително здравно осигуряване?   

Най-удобният начин да се сдобиете с допълнително здравно осигуряване е посредством фирмата, в която работите. Ако тя ви предлага подобна придобивка към редовната заплата, всичко ще стане доста бързо и лесно. Все повече съвременни компании се стремят да осигуряват тази екстра за своите служители, като това са най-вече големи компании със значителен брой служители. Има вариант и сами като частно лице да заявите допълнително здравно осигуряване. При такъв вариант обаче се подгответе да платите много по-висока цена поради липсата на групова отстъпка.

Допълнителното здравно осигуряване от гледна точка на работодателите и служителите     

Допълнително здравно осигуряване 2 - застраховка
Допълнително здравно осигуряване – свържете се с нас!

Нека да погледнем на допълнителното здравно осигуряване от гледна точка на работодателите, както и на техните служители. Уверено можем да кажем, че и за двете страни тази практика си има доста сериозни ползи. Служителите получават достъп до допълнителни здравни услуги, благодарение на които ще могат да поддържат отличното си здравословно състояние. Това ще ги направи значително по-спокойни и удовлетворени в работното ежедневие, което пък е от полза за работодателя. Крайният резултат ще бъде осезаемо повишаване на продуктивността на служителите и по-добри бизнес резултати за съответната компания.

Доверете се на Инстрейд застрахователен брокер при нужда от допълнително здравно осигуряване! 

При нужда от допълнително здравно осигуряване за вас или за вашите служители определено ще бъде мъдро решение да се доверите на Инстрейд застрахователен брокер. Ние ще организираме среща, на която да се запознаем с критериите и изискванията ви. След това на база въпросните критерии и изисквания ще потърсим на пазара най-подходящите оферти за допълнително здравно осигуряване. Висококвалифицираният ни и опитен екип ще ви насочи точно към офертата, която би удовлетворила максимално служителите ви, а на вашия бизнес би осигурила значително повишаване на нивото на продуктивност. Използвайте услугите на Инстрейд застрахователен брокер, за да си гарантирате желаните резултати в дългосрочен план!

Повече информация за проверка на здравни осигуровки!

Допълнително здравно осигуряване – същност и предназначение

Под каква форма може да се използва допълнителното здравно осигуряване?

Как да се сдобиете с допълнително здравно осигуряване?

Доверете се на Инстрейд застрахователен брокер при нужда от допълнително здравно осигуряване!

Оценете страницата

Leave a Comment

Този сайт е собственост на Инстрейд Застрахователен Брокер ЕООД , лиценз №35, регистриран под номер 288 от Комисият за Финансов Надзор. Регистрация от Комисията за защита на личните данни номер 24604.

Контакти

Инстрейд Застрахователен брокер ЕООД
бул. Драган Цанков №36 СТЦ Интерпред София 1040
метростанция “Фр. Ж. Кюри”