ДЗИ Здравно осигуряване

Бизнес концепцията на ДЗИ Здравно осигуряване е създаване и реализация на комплексен пазарен продукт за здравно осигуряване, съобразен с най-новите европейски изисквания и стандарти за осигуряване на достъп до модерна, качествена и висококвалифицирана медицинска помощ. Нашите клиенти, избрали застраховка на ДЗИ, получават пълно съдействие по време на лечението, индивидуален подход и заплащане на ползваните здравни услуги.

Контролът на качеството на предлаганите медицински услуги и защита интересите на застрахованите лица е основна част от дейността на ДЗИ.

ЦЕЛ НА ДЗИ ЗДРАВНО ОСИГУРЯВАНЕ:

КОМПЛЕКСНО И КАЧЕСТВЕНО МЕДИЦИНСКО ОБСЛУЖВАНЕ НА НАШИТЕ КЛИЕНТИ ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА ЧРЕЗ:

ПРЕДИМСТВА НА ДЗИ ЗДРАВНО ОСИГУРЯВАНЕ:

Ако вече сте клиент и искате да ползвате услуга от здравния пакет на застраховката ви, можете да се свържете с координатор на ДЗИ на тел. 0700 16 166.

Видове здравна застраховка на ДЗИ Животозастраховане

В ДЗИ Животозастраховане, клиентите ще открият 2 основни вида медицинска застраховка – Добро здраве и Лечение без граници.

Здравната застраховка Добро здраве на ДЗИ е подходяща, както за физически лица, така и колективно (или групово) за семейства или от юридически лица, когато се сключва в полза на служителите на това юридическо лице. Максималният брой лица, които могат да бъдат включени в групова застраховка Добро здраве на ДЗИ е 30, а максималната възраст на застрахованите лица – 64 години. Основните покрития, които застрахованите получават с този продукт на ДЗИ са 3 – профилактика, което включва прегледи при специалисти, както и провеждането на необходимите изследвания, предписани от тях; доболнична помощ, при която ДЗИ покрива до 10 прегледа при избран лекар, както и изследванията, предписани от него; болнична помощ или хоспитализация, при която застрахователят ДЗИ изплаща на застрахования фиксирана сума в следствие на настъпило заболяване или злополука, довели до необходимостта от хоспитализация. Част от нещата, които застраховката Добро здраве на ДЗИ не покрива са: прегледи и изследвания, свързани с пандемични заболявания определени от СЗО; хронични и преходни заболявания; бременност, раждане и евентуално породени усложнения; стоматологична помощ; административни такси и други. Застраховката на ДЗИ Добро здраве има няколко различни пакета:

По време на периода на застраховката Добро здраве от ДЗИ, застрахованите лица имат възможност да използват покритието си в някое от избраните от ДЗИ болнични заведения, като за целта трябва да предоставите вашата индивидуална здравна карта на лекаря-координатор.

Застраховката на ДЗИ Лечение без граници е предназначена специално за лица, които страдат от сериозно заболяване, което изисква прегледи, диагностика и лечени е в чужбина. В повечето случаи лечение на тежки и сериозни болести се оказва непосилно за хората и семействата, затова застраховката на ДЗИ Лечение без граници може да бъде отлично решение за вас. Това е индивидуална или семейна застраховка от ДЗИ, която може да се сключи и от юридическо лице в полза на служителите. С медицинската застраховка на ДЗИ Лечение без граници, застрахованото лице може да получи диагностика и лечение от световноизвестни специалисти в най-добрите лечебни заведения по света. Със здравната застраховка на ДЗИ, застрахованото лице може да използва до 2 милиона евро за целия срок на договора или до 1 милион евро в рамките на една застрахователна година. Застраховката Лечение без граници на ДЗИ е подходяща за лица от 0 до 64 години, като срока на договора може да бъде до навършване на 85 годишна възраст от застрахованото лице.

Покритието на този застрахователен продукт на ДЗИ включва заболявания, като рак, байпас на коронарна артерия, смяна или реконструкция на сърдечна клапа, вътречерепна хирургия, оперативно лечение на гръбначния мозък, трансплантация на органи от живи донори, както и трансплантация на костен мозък. Разходите, които се покриват от ДЗИ Лечение без граници са – услуги, предшестващи получаването на лечение в чужбина; всякакви медицински разходи по време на болничното лечение; немедицински разходи, като пътни и разходи на настаняване (в зависимост от покритието на застраховката на ДЗИ, може да са само за застрахования или и за придружител); дневно обезщетение при болничен престой, както и разходи за медикаменти. Застраховката Лечение без граници на ДЗИ не покрива – лечение на предишни съществуващи заболявания; лечение на медицински състояния при пациенти с ХИВ, СПИН или други състояния, произтичащи от тях; разходи за лечение и пътуване на лица, които не са граждани на България и нямат постоянен адрес в страната; разходи за лечение на болести, открити в отлагателния период и други.

Как да сключа застраховка от ДЗИ?

Изпратете ни запитване още днес и наш брокер ще се свърже с вас за да ви разкаже повече информация за застрахователните продукти на ДЗИ. По време на срещата ще получите консултация дали ДЗИ е най-доброто решение за вас или има по-изгодни предложения на пазара. Не се колебайте! Изпратете ни вашето запитване сега!

4.2/5 - (13 votes)

Този сайт е собственост на Инстрейд Застрахователен Брокер ЕООД , лиценз №35, регистриран под номер 288 от Комисият за Финансов Надзор. Регистрация от Комисията за защита на личните данни номер 24604.

Контакти

Инстрейд Застрахователен брокер ЕООД
бул. Драган Цанков №36 СТЦ Интерпред София 1040
метростанция “Фр. Ж. Кюри”

Попълнете данните за контакт за да можем да Ви изпратим предложение за застраховка.