Болница Токуда 1

Болница Токуда е част от международната верига Аджибадем Сити Клиник. Тя е създадена през 2006 година и е най-голямото лечебно заведение на територията на България към настоящия момент. С утвърдена репутация сред своите пациенти и сред обществото като цяло, Токуда е и доверената болница на множество родни и чуждестранни застрахователни компании, които се занимават с предлагането на здравна застраховка. Ето какви преимущества бихте си гарантирали от лечението в нея:

Болница Токуда 3
Болница Токуда – свържете се с нас!

Преимущества от лечението в Токуда: Възможност за изследване и лечение на всяка част от тялото

В Болница Токуда можете да получите изследване и лечение на всяка една част от своето тяло. Лечебното заведение е разположено на площ от над 50 хиляди квадратни метра и в него са изградени 37 различни клиники и отделения. Там имате възможност да откриете всякакъв тип специалисти – по кардиология, съдова хирургия, хематология, уши – нос – гърло, дентална медицина, акушерство и гинекология, и т.н.  

Преимущества от лечението в Токуда: Модерна апаратура

Освен висококвалифицирани, отлично обучени и опитни специалисти, в Болница Токуда е налице и модерна апаратура по последни стандарти. Тя позволява например при пациенти, които се нуждаят от операция, да бъде приложена системата Да Винчи – най-иновативната компютърно асистирана технология, гарантираща минимално инвазивни намеси.  Тази система може да се приложи при пациенти със злокачествени заболявания, при които се налага да бъдат третирани труднодостъпни части от тялото. Инвазивните намеси се извършват при най-висока прецизност, а възстановителният период е сравнително малък. 

Преимущества от лечението в Токуда: Отношение към пациента

Болница Токуда 2
Болница Токуда – научете повече!

В Болница Токуда пациентите получават не само първокласно лечение, но и внимание и добро отношение от страна на медицинския персонал. Налице са специализирани места за настаняване, както и за интензивна грижа след операция. Има редица удобства и дори самостоятелни ВИП стаи за пациентите, които биха желали да бъдат сами в стаята.

Ако Токуда е вписана като болнично заведение в условията на вашата здравна застраховка, бихте могли да получите необходимото ви лечение, без да ви се налага да плащате такси. В зависимост от покритието на съответната здравна застраховка, е възможно да имате право на болнично и доболнично лечение, клинични изследвания, възстановяване на средства за медикаменти и т.н. Доверете се на услугите на Инстрейд застрахователен брокер, за да откриете тази медицинска застраховка, която напълно ще отговори на вашите нужди и изисквания.     

Преимущества от лечението в Токуда: Възможност за изследване и лечение на всяка част от тялото

Преимущества от лечението в Токуда: Модерна апаратура

Преимущества от лечението в Токуда: Отношение към пациента

Оценете страницата

Leave a Comment

Този сайт е собственост на Инстрейд Застрахователен Брокер ЕООД , лиценз №35, регистриран под номер 288 от Комисият за Финансов Надзор. Регистрация от Комисията за защита на личните данни номер 24604.

Контакти

Инстрейд Застрахователен брокер ЕООД
бул. Драган Цанков №36 СТЦ Интерпред София 1040
метростанция “Фр. Ж. Кюри”